Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@01:20:52 GMT

افت 2 درصدی فیلم های هالیوود در گیشه تابستانی

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۹۲۷۱۸

گیشه آمریکای شمالی در فصل سینمایی سال که حد فاصل ماه می (اردیبهشت) تا آگوست (مرداد) است، در حدود ۴.۳۲ میلیارد دلار فروش داشته است که در حدود ۲ درصد نسبت به سال گذشته که ۴.۴۱ میلیارد دلار بود، کاهش داشته است. گیشه تابستانی هالیوود وضعیت بدتر از این را  نیز داشته است، در سال ۲۰۱۷ فروش فیلم‌های هالیوود ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸۴ میلیارد دلار بوده است.

اخبار فرهنگ و هنر _ به این ترتیب هالیوود امسال ۶ درصد در فروش سالانه کاهش داشته است که به این معناست، صنعت فیلم نیاز به فیلم‌های پرفروش بیشتری در پاییز و زمستان دارد تا این کمبود را جبران کند.

سه اثر از کمپانی دیزنی شامل «شیرشاه»، «علاءالدین» و «داستان اسباب بازی ۴» از فروش یک میلیاردی در گیشه جهانی عبور کردند و به همین خاطر دیزنی برنده بزرگ گیشه تابستانی امسال است. «شیرشاه» پرفروش‌ترین فیلم گیشه تابستانی با ۵۲۳ میلیون دلار بود. در هفته اول ماه سپتامبر این کمپانی ۴۰ درصدر از گیشه داخلی را در اختیار دارد.

اما حتی بزرگترین استودیو هالیوود نیز از ضرر کردن دور نیست و دیزنی با فیلم‌های «ققنوس سیاه»، «استویر» و «هنر مسابقه در باران» نا موفق ظاهر شده است.

به لطف فیلم سینمایی «مرد عنکبوتی:دور از خانه» و «روز و روزگاری در هالیوود» سونی هم سهم خوبی از گیشه تابستانی داشت. این استودیو برای نخستین بار از سال ۲۰۱۰ دومین استودیو پرفروش تابستان شد و سونی با ۷۰۰ میلیون دلار به کار خود در تابستان پایان داده است.

تابستان گذشته فیلم‌های پرفروش کمپانی‌های مختلف مثل «شگفت انگیزان ۲» از دیزنی، «دنیای ژوراسیک:سقوط پادشاهی» از یونیورسال و «ماموریت غیر ممکن» از پارامونت باکس آفیس را پر رونق کرده بودند. با این حال بهترین فروش در این بازه زمانی به سال ۲۰۱۳ باز می‌گردد که مجموع فروش‌ها به ۴.۷۵ میلیارد رسیده بود.

بعد از تابستان پر فراز و نشیب، استودیو‌ها چشم امید به فروش فیلم‌هایی مثل «جنگ ستارگان:خیزش اسکاس واکر»، «جومانجی:مرحله بعدی»، «آن:بخش دوم» و «یخ زده ۲» دارد که تا پایان سال فروش بلیت ها را بالا ببرند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سینمای جهان سینمای هالیوود باکس آفیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۲۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرد.

طبق این فهرست، شرکت‌های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب آهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر واردکنندگان قرار دارند.

نکته قابل توجه حضور پررنگ شرکت‌های مونتاژکار خودرویی در این فهرست است؛ بر این اساس شرکت صنایع خودروسازی مدیران در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۸۹ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین شرکت کرمان موتور ۷۴۷ میلیون و ۹۱۲ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ بیانگر رشد ۷۵ درصدی است. شرکت کوروش موتور آریا ۶۳۴ میلیون و ۴۸۱ هزار دلار ارز گرفته که افزایش ۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

شرکت بهمن موتور ۳۹۳ میلیون و ۷۹۵ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ بیانگر افزایش ۳۷ درصدی است. مجتمع صنعتی آرین پارس موتور ۲۷۵ میلیون و ۴۴۴ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد.

صنایع اتومبیل سازی فردا نیز ۱۱۱ میلیون و ۴۷۹ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ افزایش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به این ترتیب در مجموع بالغ بر ۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار ارز به شرکت‌های مونتاژکار ارز تخصیص داده شده است.

این وضعیت تخصیص ارز به مونتاژکاران در حالیست که برای واردات خودرو در مجموع یک میلیارد دلار ارز در نظر گرفته شده بود که برای پرداخت همین مقدار هم به قدری سنگ اندازی صورت گرفت که در انتهای سال ۱۴۰۲ تنها ۱۱ هزار خودروی خارجی وارد کشور و از این تعداد ۸ هزار دستگاه به مشتریان تحویل شد.

برای مشاهده فهرست ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6089959 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • منچستریونایتد حراج تابستانی راه می‌اندازد: شیاطین سرخ در آستانه یک خانه تکانی بزرگ
  • این مرد ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک بود/ فروش ساعت مسافر تایتانیک با بالاترین قیمت در یک حراجی
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • حراج پشته‌های علف مشهور «مونه»
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام