Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از درپ، به دلیل جلوگیری از گسترش ویروس کرونا کمپانی دیزنی تولید تعدادی از پروژه‌هایش را متوقف کرد.

در این فهرست فیلم‌هایی از جمله «آخرین دوئل» به کارگردانی ریدلی اسکات، «پری دریایی کوچک»، «عزیزم، بچه ها را کوچک کردم» از استودیو قرن بیستم جای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیگر تولیداتی که متوقف شده‌اند شامل «شانگهای و افسانه ۱۰ حلقه» از کمپانی مارول، بازسازی «تنها در خانه»، «کوچه کابوس» گی‌یرمو دل تورو و نسخه زنده «پیتر پن و وندی» است.

سخنگوی دیزنی تاکید کرد در حالی که تاکنون هیچ نمونه‌ای از ابتلا به ویروس کرونا در میان تهیه‌کنندگان و دست اندرکاران تولید این کمپانی گزارش نشده است اما آنها تصمیم گرفته‌اند تا تولید برخی از فیلم‌های لایو اکشن را برای مدتی کوتاه متوقف کنند.

«آخرین دوئل» قرار بود در ایرلند فیلمبرداری شود. «پیتر پن و وندی» و دنباله «عزیزم، من بچه‌ها را کوچک کردم» در مرحله پیش تولید است و «شانگهای» نیز پس از اینکه شب پیش دستین دانیل کریتون کارگردان فیلم برای کرونا تست داده و خودش را قرنطینه کرده است، متوقف شد. «پری دریایی کوچک» نیز باید از هفته آینده فیلمبرداری‌اش را در لندن شروع می‌کرد.

در «آخرین دوئل» آدام درایور، بن افلک، مت دیمون و جودی کومر بازی می‌کنند و جدیدترین فیلم ریدلی اسکات است و بر مبنای فیلمنامه‌ای از دیمون و افلک ساخته می شود. این فیلم قرار است ۸ ژانویه ۲۰۲۱ اکران شود.

بازسازی «تنها در خانه» هم به کارگردانی دن مازر بر مبنای فیلمنامه میکی دی و استریتر سیدل ساخته می‌شود.

برای اکران «شانگهای» نیز تاریخ ۱۲ فوریه ۲۰۲۱ تعیین شده بود.

«پری دریایی کوچک» را راب مارشال کارگردانی می‌کند و هالی بیلی در آن در کنار ملیسا مک‌کارتی نقش‌آفرینی می‌کند.

«کوچه کابوس» جدیدترین فیلم گی‌یرمو دل تورو درامی تاریخی با بازی بردلی کوپر، کیت بلانشت، تونی کولت، مری استین‌بوگن، رونی مارا، ویلم دفو، ریچارد جنکینز و ران پرلمن است.

دنباله «عزیزم، من بچه‌ها را کوچک کردم» هم به کارگردانی جو جانستون با بازی جاش گد ساخته می‌شود.

«پیتر پن و وندی» نیز به کارگردانی دیوید لاوری ساخته می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا سینمای جهان کمپانی دیزنی ساخته می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۶۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، احتمال می‌رود مواد شیمیایی که برای ایجاد رنگ در جلدهای سبز زمردی کتاب‌های قرن نوزدهمی استفاده شده‌اند، حاوی مواد سمی باشد و کتابخانه ملی فرانسه با شناسایی این کتاب‌ها، آن‌ها را قرنطینه کرده است.

به این منظور کتابخانه ملی فرانسه ۴ عنوان کتاب قرن نوزدهمی را که تصور می‌شود روی جلد سبز زمردی آنها با آرسنیک پوشانده شده باشد، از قفسه‌های خود حذف کرد.

این کتابخانه روز پنجشنبه خبر داد دست زدن به این کتاب‌ها که چاپ بریتانیا هستند، احتمالاً فقط آسیب جزیی ایجاد می‌کند؛ اما برای بررسی بیشتر از رده کتاب‌های در دسترس خارج می‌شوند. متصدیان کتابخانه گفته‌اند این آثار را در قرنطینه قرار داده‌اند تا در یک آزمایشگاه خارجی تجزیه و تحلیل شوند و میزان آرسنیک موجود در هر جلد تعیین شود.

مؤسسه پاریس پس از اینکه محققان آمریکایی دریافتند ناشران در دوره ویکتوریا از آرسنیک برای رنگ‌آمیزی صحافی‌های کتاب استفاده می‌کردند، نسخه‌های دربردارنده آن‌ها را شناسایی کرد. رنگدانه‌های سبز حاوی آرسنیک به نام یک شیمیدان آلمانی‌الاصل با عنوان سبز پاریسی، سبز زمردی یا سبز شِل نامیده می‌شدند.

محققان دانشگاه دلاوِر از سال ۲۰۱۹ با آزمایش صدها جلد کتاب برای تعیین میزان فلزات سنگین به کار رفته در آن‌ها، فهرستی از کتاب‌های بالقوه خطرناک را تهیه کرده‌اند.

کتابخانه ملی فرانسوی در بیش از ۱۶ میلیون عنوان خود، ۴ نسخه از کتاب‌های موجود در این فهرست را یافت که شامل ۲ جلد از «تصنیف‌های ایرلند» اثر ادوارد هیز که در سال ۱۸۵۵ منتشر شد، یک گلچین دو زبانه از شعر رومانیایی توسط هنری استنلی در سال ۱۸۵۶ و کتاب «انجمن سلطنتی باغبانی ۶۳-۱۸۶۲» است.

کتابخانه ملی فرانسه اعلام کرد که دیگر کتاب‌های دارای جلد سبز را که در فهرست پروژه کتاب سمی جای ندارند نیز بررسی خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آرسنیک و بیشتر استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده، می‌تواند منجر به ایجاد زخم‌های پوستی و سرطان پوست شود. درباره کاربرد اشیای حاوی آرسنیک چیزی گفته نشده است.

برمبنای نتایج به دست آمده از «پروژه کتاب سمی» صحافی‌های سبزی که با آرسنیک پوشیده شده برای کتابداران، کتاب‌فروشان، گردآورندگان و محققان خطرات سلامتی ایجاد می‌کنند و باید در استفاده از آن‌ها جانب احتیاط را رعایت کرد.

کد خبر 6089030

دیگر خبرها

  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • ۸ انیمیشن کلاسیک که باید حتما ببینید | از والت دیزنی تا میازاکی
  • وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال هستند؟
  • تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال‌ هستند؟
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه