Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی شیوع بیماری کووید-19 تمام جهان را تحت‌الشعاع قرار داد و باعث شد بسیاری از کسب و کارهای پیشرو از جمله صنعت جهانی سینما با بحران روبه‌رو شوند.

در گزارش هالیوود ریپورتر آمار فروش فیلم‌های سینمایی در سال 2019 بسیار امیدوارکننده بوده؛ اما با شیوع این بیماری و تعطیلی سینماها در سراسر جهان این امیدواری به سرعت جای خود را به نگرانی‌های جدید و جدی داده است و صنعت سینما را با ضررهای جبران‌ناپذیری همراه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال پس از مدت‌ها اعمال محدودیت در تمام کشورها و تعطیلی سالن‌های سینما، بسیاری از دولت‌ها تصمیم به بازگشایی سینماها گرفته‌اند تا این صنعت هر چه زودتر به بازیابی خود بپردازد. در همین راستا به معرفی چند فیلم از جمله «پروژه قدرت»، «انگاشته»، «مولان» و «من به پایان دادن به اوضاع فکر می‌کنم» که قرار است پس از ماه‌ها تعطیلی روشنی بخش پرده‌های نقره‌ای در سراسر جهان باشند، می‌پردازیم.

«پروژه قدرت»

فیلم سینمایی «پروژه قدرت» به کارگردانی هنری جوست و آریل شولمن از اولین فیلم‌های منتخب برای اکران پس از ماه‌ها در سینماها است، فیلم‌نامه این فیلم هم‌چنین توسط «متسون تاملین» به رشته تحریر درآمده است.

تریلر رسمی این فیلم ابرقهرمانی مدتی پیش توسط نتفلیکس منتشر شد و بازیگرانی از جمله «جیمی فاکس» و «جوزف گوردن لویت»، «مشین گان کلی»، «خودریگو سانتورو» و «کورتنی بی. ونس» در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

ماجرای فیلم «پروژه قدرت» در خیابان‌های نیواورلئان اتفاق می‌افتد و درباره یک قرص است که هر کس آن را مصرف کند صاحب قدرت‌های فراانسانی می‌شود، همین قضیه جرم و جنایت را در شهر افزایش می‌دهد و یک پلیس را مجبور به مقابله با این وضعیت می‌کند.

اکران این فیلم از 14 آگوست 2020 (24 مرداد 1399) آغاز شده است.

«انگاشته»

فیلم انگاشته (tenet) به نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی کریستوفر نولان فیلم بعدی است که پس از مدت‌ها انتظار بالاخره طرفدارانش می‌توانند در سینما به تماشای آن بنشینند.

الیزابت دبیکی، جان دیوید واشنگتن و رابرت پتینسون سه بازیگر اصلی این فیلم سینمایی هستند. گفته می‌شود فیلم‌نامه این فیلم حدود 11 سال زمان برده تا تکمیل شود. ژانر انگاشته مانند دیگر فیلم‌های نولان معنایی- ترکیبی است و المان‌های مختلفی از ژانرهای مختلف در این فیلم دیده می‌شود.

با توجه به اینکه اطلاعات زیادی در مورد فیلم و موضوع آن وجود ندارد؛ اما پس از انتشار تریلر این فیلم عده‌ای به پیچیده بودن موضوع فیلم اشاره کردند. می‌توان گفت که داستان این فیلم جاسوسی‌های بین‌المللی را دنبال می‌کند و هم زمان با آن می‌توان نظریه کوانتومی فضا- زمان را نیز در آن دید.

فیلم انگاشته نولان قرار است در 26 آگوست 2020 ( 5 شهریور 1399) اکران خود را در 70 کشور و پس از آن نیز از 4 سپتامبر 2020 (14 شهریور 1399) در سینماهای چین و آمریکا آغاز کند.

«مولان»

فیلم سینمایی «مولان» را نیکی کارو، کارگردان زن نیوزلندی، کارگردانی کرده و وظیفه تهیه‌کنندگی این اثر با کمپانی والت دیزنی بوده است. فیلم «مولان» از دسته لایو اکشن‌های دیزنی است که توقع می‌رود با توجه به بازخوردهای خوبی که دیزنی از دیگر لایو اکشن‌های خود گرفته، فروش موفقی داشته باشد. 

با توجه به اینکه «مولان» روایت افسانه اساطیری چینی است، مخاطبان این موضوع انتظار داشتند که بازیگران آن نیز اصالتی چینی داشته باشند که دیزنی این انتظار را برآورده کرده و حال باید دید که با پخش آن رضایت مخاطبانش را نیز جلب می‌کند یا نه.

داستان فیلم مولان در مورد زنی چینی است که 12 سال برای کشور جنگیده و موقع بازگشت از جنگ تنها یک شتر برای سواری تا خانه پدرش درخواست می‌کند؛ او زمانی که برای تحویل شتر به دربار می‌رود، برای اولین بار لباس زنانه می‌پوشد و در آنجا تمام هم‌رزمانش پس از مدت‌ها متوجه می‌شوند که او یک زن است.

با توجه به بودجه 290 میلیون دلاری این فیلم، به گفته برخی «مولان» یکی از پرهزینه‌ترین فیلم‌هایی است که توسط یک کارگردان زن، کارگردانی شده است. این فیلم قرار است در شبکه دیزنی پلاس منتشر شود و کاربران با پرداخت 30 دلار قادر به تماشای آن خواهند بود.

تاریخ اکران فیلم مولان پس از بارها تغییر بالاخره به 4 سپتامبر 2020 (14 شهریور 1399) موکول شد.

«من به پایان دادن به اوضاع فکر می‌کنم»

فیلم «من به پایان دادن به اوضاع فکر می‌کنم» فیلمی است که چارلی کافمن وظیفه کارگردانی و نوشتن فیلم‌نامه آن را بر عهده داشته است. این فیلم بر اساس رمانی به همین نام و نوشته «ایان رید» ساخته و تولید شده است.

جسی باکلی،‌ جسی پلمونس، تونی کولت و دیوید تیولیس از جمله بازیگرانی هستند که در فیلم «من به پایان دادن به اوضاع فکر می‌کنم» حضور دارند و به ایفای نقش پرداخته‌اند.

داستان این فیلم در مورد مردی به نام جیک است که با نامزدش سیندی سفری به یک مزرعه دور افتاده را برای دیدن والدین جیک آغاز می‌کنند. جیک در مسیر این سفر دچار انحراف شده و نامزدش را در جایی متروکه رها می‌کند که دنبال کردن این موضوع باعث ایجاد وحشت و ترس در مخاطبانش ایجاد کند.

کافمن در مصاحبه با مجله وال استریت در مورد این فیلم گفته است، «من به دنبال کارگردانی فیلمی بودم و اگر شما بخواهید فیلمی بر اساس یک کتاب، کتاب مصور یا فیلمی که قبلاً ساخته شده، بسازید، کارتان آسان‌ترست…»

فیلم «من به پایان دادن به این اوضاع فکر می‌کنم» قرار است در تاریخ 4 سپتامبر 2020 (14 شهریور 1399) اکران شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری فیلم سینما کروناویروس سینمای جهان پروژه قدرت شهریور 1399

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۵۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود

در حالی که ستاد مدیریت بحران در استان خوزستان وجود دارد، اما هربار که اتفاق بحرانی رخ می‌دهد با تصمیم‌گیری‌های دیرهنگام، یک بحران جدید ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، مدارس استان خوزستان در شهرهای اهواز، حمیدیه، باوی و کارون امروز _ دوشنبه دهم اردیبهشت_ به علت آلودگی شدید هوا تعطیل شد و ادارات نیز با دو ساعت تأخیر فعالیت خود را آغاز کردند، اما این تعطیلی به قدری دیر اعلام شد که کارمندان به محل کار مراجعه کرده بودند و دانش‌آموزان نیز در مسیر مدارس بودند و همین این امر باعث ایجاد نگرانی برای والدین و ایجاد بحران در خلال بحران دیگر شد.

امروزه شرایط به نحوی است که بسیاری از مشکلات همچون سیل، طوفان و گردو خاک از قبل پیش‌بینی می‌شود و شدت آن نیز تعیین می‌شود، در خوزستان اما انگار اینگونه نیست چراکه تا زمانی که شرایط به بدترین حالت ممکن نرسد هیچ‌گونه تصمیم‌گیری صورت نمی‌گیرد و همین امر موجب گلایه شهروندان شده است.

طی چند ماه اخیر اتفاقات بحرانی در خوزستان از جمله آب‌گرفتگی شدید معابر اهواز و بندر امام خمینی (ره) و آلودگی هوا چندین مرتبه موجب تعطیلی مدارس شد، اما آنچه که در این خصوص به شدت مورد انتقاد است تصمیمات لحظه آخری مدیران مربوطه است، به نحوی که دانش آموزان در کوچه‌ها سرگردان می‌شوند و والدین استرس و نگرانی بازگشت آن‌ها به خانه را دارند.

در بارندگی سال گذشته در حالی که خیابان‌های اهواز مملو از آب بود و تردد به سختی انجام می‌شد، مدارس زمانی تعطیل شد که سرویس‌های مدارس و دانش‌آموزان در حال حرکت به سمت مدارس بودند، در تعطیلی‌ها به علت آلودگی هوا نیز همین رویه تکرار شد و به این ترتیب و با وجود پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع گرد و خاک و قرار گرفتن وضعیت هوای اهواز از شب گذشته در حالت خطرناک، بازهم تصمیم گیری صورت نگرفت تا زمانی که هم کارمندان و هم دانش‌آموزان به سمت محل کار و مدرسه در حرکت بودند.

مهدیه خسروی یکی از اولیایی که شاغل نیز هست به خبرنگار ایمنا می‌گوید: من و همسرم هر دو شاغل هستیم، وقتی هوا آلوده یا شرایط بحرانی است لحظه به لحظه اخبار را چک می‌کنم تا بتوانم برای فرزند کلاس اولی خود برنامه‌ریزی کنم، اما هر بار باید با استرس و اضطراب صبح زود به خانه‌ی اقوام بروم تا از فرزندم تا زمان بازگشتن از محل کار نگهداری کنند، من به عنوان یک شخص عادی از شب گذشته متوجه آلودگی شدید هوا شدم، این سوال را دارم که مسئولان با چه دلیلی دیر تصمیم می‌گیرند.

نازنین مرادی یکی دیگر شهروندان اهواز اظهار می‌کند: من مشکل تنفسی دارم در و این وضعیت آلودگی هوا به شدت برای من خطرناک است، اما باید به محل کار خود می‌رفتم در حالی که شروع ساعت اداری ۷ صبح است، خبر تأخیر در بازگشایی ادارات ۷:۱۶ می‌رسد، وقتی ما از هفت صبح در محل کار حضور داریم؛ مگر می‌شود که به خانه برگردیم، وقتی مسئولان خوزستان به فکر مردم نیستند چگونه از دیگران انتظار می‌رود.

وی می‌گوید: یکی از همکاران ما در حالی که در مسیر اداره بود که متوجه تعطیلی مدارس شد و میانه راه برای اینکه دختر خود را به مدرسه فرستاده بود از سرویس پیاده می‌شود و با استرس باز می‌گردد، این وضعیت برای ما نگران کننده است.

آلودگی هوای امروز اهواز به نحوی بود که از شب قبل امکان تصمیم‌گیری وجود داشت، اما با سوءمدیریت، آرامش از خانواده‌ها برای ساعاتی گرفته شد، چراکه والدین در مسیر محل کار بودند که خبر تعطیلی مدارس و بعد از آن خبر تأخیر در بازگشایی مدارس اعلام شد؛ داستان به همین‌جا ختم نشد خبر تعطیلی چندین بار اصلاح و تکمیل شد به نحوی که ابتدا مدارس شهرهای اهواز باوی و کارون در دو شیفت صبح و بعد از ظهر تعطیل شد و پس از آن بازگشایی ادارات با تأخیر دوساعته اعلام و دقایقی بعد مدارس و ادارات حمیدیه اضافه شد.

در نهایت و با اصلاح خبر، تنها مدارس صبح تعطیل و تصمیم‌گیری در خصوص مدارس شیفت بعدازظهر به بعد موکول شد. این چنین اطلاع‌رسانی را به هیچ وجه نمی‌توان در کنترل شرایط بحرانی مؤثر دانست، برعکس این نحوه تصمیم‌گیری ایجاد بحران در بحران است؛ بنابراین انتظار می‌رود مسئولان استان خوزستان با کمی دقت و مدیریت بیشتر در راستای ایجاد آرامش برای شهر و شهروندان خود تلاش کنند.

کد خبر 748994

دیگر خبرها

  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند +اسامی
  • حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • (ویدیو) تعطیلی دانشگاه‌های سراسر کشور از ساعت ۱۲ تا ۱۴ فردا (یکشنبه)
  • وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج شود
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه